Entrébiljetter

ÄR DU REDO FÖR SOMMARENS ROLIGASTE DAG?

 

Entrébiljetter återlöses ej. Om möjligheten att ändra datum för entrebiljetter kan du läsa här


Sommarland

Kneippbyns Sommarland, med Villa Villekulla i centrum, har allt för en lyckad dag! Med över 25 aktiviteter, träffa Pippi på Sommarland, hopp och lek duggar skratten tätt till doften av sockervadd och nypoppade popcorn. Här finns bl.a hoppslott, trampbåtar och till och med en flygande båt! Nya Piratfallet och Storm, guldvaskning och mycket, mycket mer.

I hjärtat av Sommarland ligger det riktiga Villa Villekulla, originalhuset från SVT´s filmer om Pippi Långstrump. Varje dag under högsäsong spelas en av Gotlands populäraste teaterföreställning, med sång och skådespelare, upp framför Villa Villekulla, här träffar du Pippi och hennes vänner i olika äventyr.

 

På grund av myndigheternas restriktioner kommer vi år att erbjuda 2 teaterföreställningar varje dag. Föreställningarna börjar vid Villa Villekulla kl. 13:00 och kl.15:00. Vid behov och om det är många besökare på Sommarland kommer vi även att kunna erbjuda en extra föreställning kl.14. Om detta meddelas i entrén i samband med inpassering och i högtalare i nöjesparken under dagen. Under teaterföreställningarna är Villa Villekulla stängt (kl.12:00- kl.16:30), Passa därför på att göra ert besök i film-huset före eller efter föreställningarna.

 

Attraktionen Tiger-Ride är tills vidare tyvärr avstängd för underhåll då vi väntar på support från tillverkaren i Italien. Då Covid-19 ännu begränsar resor i Europa har vi för närvarande inget datum för när den är i drift igen.

 

Vattenland

På Vattenland finns åkupplevelser för alla åldrar! De minsta plaskar i våra två babypooler, den modige kastar sig ut i Bullet, Shark River eller vår världsunika Half pipe. Här finns verkligen något för hela familjen! Med 17 nedfarter i 9 banor och 7 pooler med olika teman hittar alla snart sin egen favorit! Mellan turerna vilar ni upp er vid Lagunen på våra solsängar eller i skuggan under ett parasoll med en glass i handen. Vid Lagunen finns en stor pool som är uppvärmd och det är en riktigt

härlig lounge känsla med sjyst käk bland palmerna vid vår pool club.

 

På för- och eftersommaren

18- 27/6, 19-29/8 Är de flesta bemannade attraktioner på Sommarland öppna, men inte hela tiden. Schema över attraktionernas öppethållande finns i huvudentrén till Sommarland och i entrén till Vattenland. Ingen Pippiteater spelas framför Villa Villekulla.

 

Välkommen till Kneippbyns Sommar och Vattenland

 

Entré och inpassering

Entré och inpassering sker via huvudentrén till Sommarland eller entrén till Vattenland

Visa mer
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-1334.cbischannel-19436.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails